Hallo cultuurvrienden,

Strikt volgens de regels is er geen vuiltje aan de lucht en zouden de voorstellingen van WITTE LELIES in Theater Radijs en op Sandwijck gewoon door kunnen gaan.

Om een aantal redenen hebben we in goed overleg toch anders besloten.            Bij deze zijn daarom de voorstellingen van 19, 20, 21 en 26 november geannuleerd.

We snappen de moeite met de nieuwe corona maatregelen, zeker wanneer je kostwinning in het geding is. Anderzijds is er een gezamenlijke verantwoordelijkheid om de gezondheid van mensen zo goed mogelijk te beschermen en de gezondheidszorg niet over te belasten. Wij staan voor dat iedereen die dat kan daaraan een bijdrage dient te leveren. En waar dat niet noodzakelijk is niet de marge op te zoeken, enkel omdat dat nog net mag. Het beroep op individuele vrijheid, zoals dat recent veelvuldig wordt gebezigd, zorgt o.i. voor een devaluatie van dat begrip, als die vrijheid gevaar voor anderen impliceert.

Dit overwegend, en erop vertrouwend dat er ook weer veilige tijden in het verschiet liggen hebben wij bovenstaand besluit genomen. In vrijheid.

We rekenen op jullie begrip en zullen jullie berichten wanneer de situatie opklaart en wij weer gaan spelen.

Blijf gezond en tot ziens.

Jan Schroën